Pe langa aspectul estetic, functionalitatea si siguranta sunt doua criterii importante dupa care trebuie sa ne ghidam in alegerea usilor de exterior pentru locuinta sau apartamentul nostru.

Chiar daca aceste tipuri de usi de exterior se utilizeaza de obicei pentru spatii de birouri sau pentru cladiri, tot mai multe persoane aleg sa le achizitioneze si pentru propria locuinta, pentru a asigura un grad sporit de protectie datorita tehnologiei de fabricatie.

Pentru alegerea optima unei usi antiefractie trebuie avute in vedere mai multe aspecte: nivelul de siguranta dorit, rezistenta la coroziune, izolarea termica si fonica, etanseitatea.

Usile antiefractie se pot achizitiona de la compania noastra, Ayanter Windows & Doors oferind o gama diversificata si modele numeroase de usi antiefractie SuperLock, de o calitate superioara.
 
Gama de usi SuperLock – modele variate si protectie sporita
Usile metalice antiefractie SuperLock produse in Israel reprezinta varful de gama pentru protectia impotriva efractiei. Sunt realizate din otel galvanizat, deosebit de rezistent la coroziune, vopsite in camp electrostatic.

Sistemul de inchidere Mult-T-Lock, actioneaza 7-10 bolturi care intra in toc pe 3 directii. Pentru o protectie suplimentara, in toc se toarna beton. Avand in vedere ca hotii actioneaza de cele mai multe ori asupra broastei, usile SuperLock dispun de broasca cu autoblocare: aceasta actioneaza bolturile la orice incercare de efractie, facand usa imposibil de deschis.

In functie de preferinte, va punem la dispozitie o gama larga de usi metalice antiefractie SuperLock, fie simple, fie cu luminator, intr-un canat sau doua. Puteti opta pentru mai multe tipuri de usi deoarece va punem la dispozitie numeroase modele: Colectia HI-TECH, Colectia CHIC, Colectia SUPREME, Colectia BASIC, Colectia ART.