Informatii utile

Informatii utile

Culori potrivite pentru camera copilului

Afla din urmatorul articol ce culori sunt potrivite pentru camera copilului si cum il pot afecta acestea.

Criterii de selectie a usi de exterior

Atunci cand va alegeti usa de exterior pentru locuinta este recomandat sa tineti cont de urmatoarele cristerii:

Sfaturi utile pentru a alege culoarea usi de exterior

Usa de exterior reprezinta cartea de vizita a locuintei tale, de acea iti prezentam cateva sfaturi utile pentru a alege ceea mai potrivita culoare pentru aceasta.

Compartimentare cu sticla securizata

Compania noastra va sta la dispozitie cu o gama variata de usi si sisteme din sticla securizata pentru decorarea locuintei sau compartimentarea birourilor dupa bunul plac si in functie de propriile nevoi.

Top 3 motive pentru a alege usi de interior culisante

Daca esti interesat de acest tip de usi, insa nu ai luat inca o decizie ferma, citeste in urmatorul articol trei motive principale pentru a alege usi culisante si convinge-te.

 

Usi de interior din lemn masiv VS usi de interior din lemn stratificat

Pe piata exista o multime de modele de usi de interior, astfel ca este extrem de important sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine preferintelor si nevoilor tale. Va prezentam astfel atat beneficiile usilor din lemn masiv, cat si a celor din lemn statificat, pentru a face alegerea corecta in materie de usi de interior.

Sfaturi pentru a proteja usile din lemn iarna

Usile reprezinta unul dintre cele mai importante elemente a unei casa, iar, acestea sunt fabricate intr-un mare procent din lemn. Din fericire, exista cateva metode de a proteja usile de exterior si interior din lemn pe timpul ierni.

Avantajele alegerii ferestrelor din PVC

Ferestrele reprezinta o investitie de lunga durata si tocmai din acest motiv este bine sa achizitionati produse de calitate, de care sa fiti multumiti o lunga perioada de timp. 

Trenduri in materie de usi de interior

Daca iti doresti o schimbare, planuiesti o renovare sau sa construiesti o casa, informatiile de mai jos te vor ajuta sa afli ultimele noutati in materie de usi de interior. 
 

De ce sa optezi pentru ferestre PVC?

Daca decideti sa achizitionati ferestre din PVC pentru locuinta este necesar sa cunoasteti cat mai multe detalii despre acestea, pentru a putea fi siguri ca ati facut alegerea corecta.

Usile antiefractie, alegerea optima pentru o siguranta sporita

Pe langa aspectul estetic, functionalitatea si siguranta sunt doua criterii importante dupa care trebuie sa ne ghidam in alegerea usilor de exterior pentru locuinta sau apartamentul nostru. 

Usile de interior speciale – gama Ayanter Windows & Doors

Atunci cand ne dorim un spatiu unic, care sa corespunda intocmai nevoielor si dorintelor noastre, avem nevoie nu doar de piese de mobilier sau decoratiuni inedite, ci si de usi de interior speciale.Pareri clienti

"O gama variata de produse cu un design unic, competenta, dar mai ales lucrari executate într-un mod profesional. Acestea sunt lucrurile pe care firma noastra le-a cautat atunci când a ales colabora..."
COSTIN DOBRE1 2 3 4 

Newsletter