Informatii utile

Informatii utile

Cum protejam lemnul?

Lemnul este un material des utilizat in realizarea ferestrelor si a usilor deoarece prezinta numeroase caracteristici, fiind un material durabil si rezistent. 

Usi din sticla si cabine de dus – sfaturi pentru intretinere si curatare

Pentru ca o usa din sticla sau o cabina de dus sa isi pastreze starea perfecta un timp indelungat si gradul ridicat de functionalitate, va recomandam sa respectati normele de utilizare si intretinere

Cum se aleg usile de interior in functie de stilul decorativ al locuintei?

Usile de interior sunt extrem de importante pentru intregul aspect al locuintei, astfel ca pe langa functionalitatea si calitatea acestora, usile trebuie alese si in functie de design.

Peretii de sticla, alegerea ideala pentru spatii moderne

Sticla are rolul de a crea interioare unice, cu un aer aparte, insa in acelasi timp este si foarte rezitenta in timp.

Placari cu sticla vopsita – pentru un spatiu modern personalizat

Sticla vopsita sau colorata este extrem de versatila, ceea ce inseamna ca aceasta poate fi utilizata pentru o gama diversificata de proiecte de decoratiuni interioare.

Cum integram in decor usile albe de interior?

Pe langa parchet, piese de mobilier sau obiecte decorative, usile de interior au o importanta deosebita deoarece acestea pot schimba cu totul infatisarea unei incaperi. 

Ferestre si Sisteme din Aluminiu: 4 avantaje practice

Alegerea sistemului de tamplarie pentru locuinta sau pentru cladiri de birouri este esentiala deoarece poate schimba cu totul infatisarea unei constructii si poate fi destul de dificila deoarece trebuie sa tinem cont de mai multi factori importanti. 

Ghid de cumparare cabina de dus

Cabina de dus a devenit in ultimii ani foarte populara in randul consumatorilor datorita multitudinii de modele disponibile si a numeroaselor avantaje pe care le are. 

Alegerea culorii pentru usile de interior

Alegerea dimensiunilor, culorii si a modelului pentru usile de interior este extrem de importanta in definirea stilului de amenajare a unei case deoarece acestea reprezinta mai mult decat un element util pentru locuinta.

Sfaturi utile pentru curatarea geamurilor

Deseori, curatarea geamurilor devine o adevarata problema pentru gospodine deoarece intampina anumite probleme mai ales din cauza urmelor ramase pe geamuri in urma curatarii lor.

Condensul – informatii utile si sfaturi

Condensul de pe suprafata ferestrelor si problemele pe care le produce acesta perdelelor, suprafetelor vopsite si peretilor sunt o parte dintre cele mai des intalnite probleme care apar.

Avantaje si dezavantaje cabine de dus din sticla

Amenajarea casei este o activitate care trebuie sa fie centrata pe functionalitate si design. In ceea ce priveste baile, cabinele de dus pot da un plus de eleganta baii si de aceea este foarte important sa fii atent atunci cand alegi tipul de cabina de dus. Pareri clienti

"O gama variata de produse cu un design unic, competenta, dar mai ales lucrari executate într-un mod profesional. Acestea sunt lucrurile pe care firma noastra le-a cautat atunci când a ales colabora..."
COSTIN DOBRE1 2 3 

Newsletter