Informatii utile

Informatii utile

Avantajele alegerii ferestrelor din PVC

Ferestrele reprezinta o investitie de lunga durata si tocmai din acest motiv este bine sa achizitionati produse de calitate, de care sa fiti multumiti o lunga perioada de timp. 

Trenduri in materie de usi de interior

Daca iti doresti o schimbare, planuiesti o renovare sau sa construiesti o casa, informatiile de mai jos te vor ajuta sa afli ultimele noutati in materie de usi de interior. 
 

De ce sa optezi pentru ferestre PVC?

Daca decideti sa achizitionati ferestre din PVC pentru locuinta este necesar sa cunoasteti cat mai multe detalii despre acestea, pentru a putea fi siguri ca ati facut alegerea corecta.

Usile antiefractie, alegerea optima pentru o siguranta sporita

Pe langa aspectul estetic, functionalitatea si siguranta sunt doua criterii importante dupa care trebuie sa ne ghidam in alegerea usilor de exterior pentru locuinta sau apartamentul nostru. 

Usile de interior speciale – gama Ayanter Windows & Doors

Atunci cand ne dorim un spatiu unic, care sa corespunda intocmai nevoielor si dorintelor noastre, avem nevoie nu doar de piese de mobilier sau decoratiuni inedite, ci si de usi de interior speciale.

Care sunt proprietatile sticlei securizate?

Gama noastra de usi din sticla securizata contine usi batante, cabine de dus, usi culisante, compartimentari spatii de birouri si usi de sticla vopsita.

Cum protejam lemnul?

Lemnul este un material des utilizat in realizarea ferestrelor si a usilor deoarece prezinta numeroase caracteristici, fiind un material durabil si rezistent. 

Usi din sticla si cabine de dus – sfaturi pentru intretinere si curatare

Pentru ca o usa din sticla sau o cabina de dus sa isi pastreze starea perfecta un timp indelungat si gradul ridicat de functionalitate, va recomandam sa respectati normele de utilizare si intretinere

Cum se aleg usile de interior in functie de stilul decorativ al locuintei?

Usile de interior sunt extrem de importante pentru intregul aspect al locuintei, astfel ca pe langa functionalitatea si calitatea acestora, usile trebuie alese si in functie de design.

Peretii de sticla, alegerea ideala pentru spatii moderne

Sticla are rolul de a crea interioare unice, cu un aer aparte, insa in acelasi timp este si foarte rezitenta in timp.

Placari cu sticla vopsita – pentru un spatiu modern personalizat

Sticla vopsita sau colorata este extrem de versatila, ceea ce inseamna ca aceasta poate fi utilizata pentru o gama diversificata de proiecte de decoratiuni interioare.

Cum integram in decor usile albe de interior?

Pe langa parchet, piese de mobilier sau obiecte decorative, usile de interior au o importanta deosebita deoarece acestea pot schimba cu totul infatisarea unei incaperi. Pareri clienti

"O gama variata de produse cu un design unic, competenta, dar mai ales lucrari executate într-un mod profesional. Acestea sunt lucrurile pe care firma noastra le-a cautat atunci când a ales colabora..."
COSTIN DOBRE1 2 3 

Newsletter