Informatii utile

Informatii utile

Solutia pentru usi care scartaie

Usi de interior care scartaie? Iti oferim cateva sfaturi la aceasta problema in urmatorul articol.

3 motive pentru a alege usi de interior albe

Indiferent ca ne dorim o amenajare moderna, minimalista, vintage sau clasica, usile albe sunt o varianta cu care nu putem gresi atunci cand stabilm designul locuintei.

Cum protejam tamplaria din lemn?

Daca aveti ferestre si usi din lemn, este necesar sa cunoasteti cateva informatii esentiale despre protejarea si intretinerea lemnului, pentru ca acesta sa isi pastreze aspectul placut o perioada cat mai indelungata de timp

Probleme cu inchiderea usi de interior – solutii

Complicatiile la inchiderea usi de interior apar cel mai adesea din cauza unei instalari neprofesioniste, uzurii in timp sau componentelor defecte.

Alegerea cabinei de dus

Afla din urmatorul articol ce trebuie sa iei in considerare in momentul in care doresti sa iti cumperi o cabina de dus

Culori potrivite pentru camera copilului

Afla din urmatorul articol ce culori sunt potrivite pentru camera copilului si cum il pot afecta acestea.

Criterii de selectie a usi de exterior

Atunci cand va alegeti usa de exterior pentru locuinta este recomandat sa tineti cont de urmatoarele cristerii:

Sfaturi utile pentru a alege culoarea usi de exterior

Usa de exterior reprezinta cartea de vizita a locuintei tale, de acea iti prezentam cateva sfaturi utile pentru a alege ceea mai potrivita culoare pentru aceasta.

Compartimentare cu sticla securizata

Compania noastra va sta la dispozitie cu o gama variata de usi si sisteme din sticla securizata pentru decorarea locuintei sau compartimentarea birourilor dupa bunul plac si in functie de propriile nevoi.

Top 3 motive pentru a alege usi de interior culisante

Daca esti interesat de acest tip de usi, insa nu ai luat inca o decizie ferma, citeste in urmatorul articol trei motive principale pentru a alege usi culisante si convinge-te.

 

Usi de interior din lemn masiv VS usi de interior din lemn stratificat

Pe piata exista o multime de modele de usi de interior, astfel ca este extrem de important sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine preferintelor si nevoilor tale. Va prezentam astfel atat beneficiile usilor din lemn masiv, cat si a celor din lemn statificat, pentru a face alegerea corecta in materie de usi de interior.

Sfaturi pentru a proteja usile din lemn iarna

Usile reprezinta unul dintre cele mai importante elemente a unei casa, iar, acestea sunt fabricate intr-un mare procent din lemn. Din fericire, exista cateva metode de a proteja usile de exterior si interior din lemn pe timpul ierni.Pareri clienti

"O gama variata de produse cu un design unic, competenta, dar mai ales lucrari executate într-un mod profesional. Acestea sunt lucrurile pe care firma noastra le-a cautat atunci când a ales colabora..."
COSTIN DOBRE1 2 3 4 

Newsletter