Despre noi

Despre Ayanter

In ultimii ani am cautat si am oferit clientilor nostri solutii si servicii complete pentru locuinte, spatii comerciale, proiecte. Am ascultat si cercetat nevoile clientilor si a pietei reusind sa gasim cel mai bun echilibrul intre calitate, utilitate si costuri. Ne-am asociat intotdeauna cu cei mai buni furnizori de materie prima si producatori de top, parteneri care functioneaza doar dupa principiul calitatii si inovatiei

  • Oliviu Zamfir

    MANAGER


Oliviu Zamfir

"Intr-o piata in care clientul cauta produse de cea mai buna calitate, de izolare si protectie sporita, oferim solutii la cel mai bun pret."

Calitatea principala care ne recomanda este transparenta fata de client. Niciodata nu incercam sa ascundem ceva clientului, iar din punctul nostru de vedere ‘cuvantul‘ este cel mai important atu intr-o piata unde toata lumea cauta doar pret si uita de anumite detalii esentiale. Documentati-va foarte bine atunci cand alegeti un produs mai ales daca acesta este unul care doriti sa se comporte un timp indelungat la fel ca in prima zi.

  • Laura Rosca

    Showroom Manager

Laura Rosca

 

 


Newsletter