Iti doresti o amenajare interioara simplista, intr-o singura culoare si te gandesti cum sa nu strici aspectul cu o usa clasica? Usa cu toc ascuns in perete nu este vizibila, dataorita preceptiei vizuale impecabile. Suprafata usi poate fi vopsita unitar ca si peretii sau acoperita cu acelasi material cu decorul din jur. Astfel, aceasta tehnica iti permite sa ascunzi usa si ofera un aspect inedit locuintei, amenajarea interioara nefiind intrerupta de usa.

Syntesis Line in balamale este solutia Eclisse care permite instalarea unei usi in balamale la fata peretelui fara tocuri si pervazuri aparente. Panoul de usa se poate monta la acelasi nivel cu tavanul, cu sau fara traversa superioara pentru a obtine un efect de integrare totala intre usa, perete si tavan.

 

Care sunt principalele avantaje ale unei usi speciale ascunse in perete?

  1. Usa este gata de finisare, este grunduita cu primer, pegatita pentru vopsitorie lavabila sau alte variante; este celulara cu dubla structura masiva pentru a imbunatati rigiditatea.
  2. 3-4 balamale ascunse reglabile pe 3 axe (inaltime, latime si adancime) pentru o perfecta calibrare a luftului perimetral.
  3. Toc de aluminiu, durabil in timp si pegatit pentru vopsire. Rama de aluminiu este supusa unui tratament de anodizare impotriva oxidarii, apoi este acoperita cu grund care favorizeaza aderenta vopselei.
  4. Tocul este adaptabil pentru pereti de zidarie si pentru pereti de gips carton. Pentru peretii de zidarie, cele 6 cleme (cupoane) se fixeaza cu tencuiala in peretele existent. Tocul se fixeaza mecanic cu suruburi in structura metalica a peretelui de gips carton prin gaurile existente in toc
Daca esti in cautarea unei usi de interior acorda-ti timp pentru a face alegerea potrivita si viziteaza-ne showroom-ul de pe Str. Calea Turzii nr. 157 159, Cluj-Napoca. Specialistii nostri te vor ajuta sa faci cea mai buna si potrivita alegere pentru locuinta ta si nevoile tale.