Atunci cand vorbim despre design interior, tendintele se schimba in mod continuu, de la un an la altul. Cu toate acestea, unele elemente raman actuale indiferent de sezon, reprezentand solutii optime, pe termen lung, pentru casa ta.

Usile culisante se preteaza oricarui tip de amenajare, diferenta o face materialele din care sunt realizate: lemn, sticla, aluminiu sau PVC si design-ul care poate varia de la unul minimalist, la unul modern, rustic sau clasic. Acestea, pot fi o alegere foarte eficienta si care te pot ajuta sa oferi locuintei tale un aspect modern, luminos si spatios.

Daca esti interesat de acest tip de usi, insa nu ai luat inca o decizie ferma, citeste mai jos trei motive principale pentru a alege usi culisante si convinge-te.

 
Top 3 motive pentru a alege usi de interior culisante in locuinta ta:

  1. Economisesti spatiu
Daca optati pentru o usa de interior clasica, va trebui sa luati in considerare spatiul necesar in jurul deschiderii, astfel incat usa sa se deschida in mod corespunzator. Insa, daca nu vreti sa pierdeti acel spatiu, solutia este alegerea unei usi culisante. Aceasta nu necesita lasarea unui spatiu minim in jurul deschiderii, ci dinportiva, ofera mai multe optiuni cu privire la locul unde poate fi instalata, dar si la modul de amenajare a spatiului.
  1. Infrumuseteaza design-ul interior
Usile culisante infrumuseteaza intr-un mod considerabil amenajarea interioara prin simplitatea si eleganta pe care o emana. Acestea sunt disponibile intr-un numar variat de stiluri, forme si dimensiuni. De asemenea, le puteti personaliza pentru a crea modele care sa se potriveasca cu restul decorului. Fie ca optati pentru o usa culisanta cu sticla simpla, opaca sau colorata, aceasta va schimba intregul decor.
  1. Imbunatatesc nivelul de luminozitate
Pe langa efectul estetic elegant pe care il creaza, usile culisante imbunatatesc considerabil cantitatea de lumina naturala din interiorul locuintei. Insa, pentru a obtine mai multa lumina naturala trebuie sa optati pentru usi culisante din sticla intergral sau partial. Fie ca le amplasati la terasa sau intre camere, usile culisante pot fi o sursa importanta de lumina naturala.