Tendintele actuale in materie de design interior se bazeaza foarte mult pe utilizarea sticlei vopsite ca si modalitate de placare a peretilor, acest procedeu fiind unul inovativ in ceea ce priveste amenajarea locuintelor. Sticla vopsita sau colorata este extrem de versatila, ceea ce inseamna ca aceasta poate fi utilizata pentru o gama diversificata de proiecte de decoratiuni interioare, de la propria locuinta, pana la spatii de birouri sau diverse cladiri comerciale.

Compania noastra, Ayanter Windows & Doors, va pune la dispozitie o gama diversificata de modele de sticla vopsita, intr-o varietate de culori, pentru a avea posibilitatea de a alege produsul care se potriveste cel mai bine cu locuinta dumneavoastra. Indiferent de incaperea pentru care doriti sa achizitionati sticla vopsita, compania noastra se asigura ca veti gasi exact produsele de care aveti nevoie, pentru a crea un decor unic si deosebit.
 

O alegere indrazneata

Atunci cand doriti sa va amenajati locuinta si doriti sa ii oferiti acesteia o nota unica, sticla vopsita reprezinta nu doar o alegere indrazneata, ci este si o optiune moderna, care personalizeaza orice spatiu, aducand un plus de originalitate oricarei incaperi. Sticla vopsita reprezinta o optiune moderna, utilizata indeosebi in locuintele in care predomina un design minimalist si simplu, oferind in acelasi timp si o eleganta aparte.
Pentru placarea diverselor suprafete se poate folosi sticla vopsita in orice culoare, in functie de culorile pe care le preferati sau in functie de alte elemente decorative din locuinta, iar pentru un efect mai special, se poate opta si pentru aplicarea sau imprimarea unor diferite modele pe sticla respectiva.
 

Utilizarea sticlei vopsite in amenajarile interioare

Placarea cu sticla vopsita a diferitelor suprafete da un plus de originalitate oricarei locuinte, oferind posibilitatea de a fi utilizata in orice incapere, in functie de stilul de amenajare pe care si-l doreste fiecare. Sticla vopsita etse utilizata pentru a inlocui faiana din bucatarie sau baie, pentru a masca diverse obiecte (calorifere, aparate de aer conditionat etc.) sau poate fi folosita chiar si pentru placarea pe exterior a spatiilor comerciale. De asemenea, pentru un design interior minimalist, se recomanda utilizarea sticlei vopsite si in zonele de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si a cladirilor de birouri.
Sticla vopsita se poate folosi in bucatarii sau bai, in locul clasicei faiante, lucru care ofera incaperilor un design modern. Pe langa atributele decorative si pe langa aspectul estetic placut, sticla vopsita si multiple attribute practice, cel mai important dintre acestea fiind usurinta cu care sticla respective se poate curata, datorita numarului redus de rosturi de imbinare si suprafata compacta mare.