Practice, usor de intretinut, inspira simplitate si rafinament – aceasta sunt principalele caracteristici ale usilor de interior din sticla care dau incaperilor un aspect cu totul si cu totul deosebit.

Peretii din sticla se pot confectiona din sticla simpla, clara sau opaca, transparenta sau colorata, alegerea ei realizandu-se in functie de preferinte si necesitati. Sticla are rolul de a crea interioare unice, cu un aer aparte, insa in acelasi timp este si foarte rezitenta in timp.

Tot mai multe persoane opteaza astazi pentru pereti de sticla deoarece isi doresc sa se bucure din plin de lumina naturala, acesta fiind un aspect extrem de important al incaperilor moderne. Locuintele se pot bucura de un design interior modern cu peretin din sticla securizata, iar birourile intunecoase si izolate pot primi o infatisare noua, care sa eficientizeze volumul de munca al angajatilor.

 

Compartimente sticla pentru spatii de birouri

De obicei, alegerea de compartimente sticla securizata este destinata birourilor si firmelor, bancilor, hotelurilor sau restaurantelor care vor sa delimiteze zonele de fumatori de cele de nefumatori, insa aceasta optiune se potriveste foarte bine si locuintelor moderne, unde se doreste un design interior unic. Atunci cand optati pentru pereti de sticla trebuie sa stiti ca astfel de comparimentari nu necesita schimbari majore de aspect si sunt realizate dintr-o varietate de materiale, in nuante de culori diferite, astfel incat sa se potriveasca cu orice tip de amenajare.

Compartimentarile din sticla confera interioarelor o nota moderna, permitand mentinerea iluminarii naturale a incaperilor. Sticla securizata isi pastreaza aspectul ca nou o lunga perioada de timp, fiind rezistenta la zgarieturi si tensiuni termice. Pe langa asta, sticla securizata este unica prin aspectul estetic pe care il ofera interioarelor.
 
Avantajele compartimentarii spatiilor de birouri
-spatiul se imparte convenabil in mai multe zone de lucru, in functie de departmente;
-se ofera protectie termica ridicata, aspect datorat profilurilor cu mai multe camera;
-datorita unei unitati speciale de sticla, spatiul compartimentat este si izolat fonic;
-designul de sticla creeaza o vizibilitate totala asupra spatiului, de 100%;
-sistemele glisante sunt execelente deoarece economisesc o parte semnificativa din birouri;
-datorita faptului ca sticla este una securizata, aceasta prezinta si proprietati anti-efractie;
-in cazul in care biroul isi muta sediul, compartimentele de sticla se pot lua cu dumneavoastra la noua locatie deoarece acestea sunt usor de dezasamblat.