Atunci cand ne gandim la amenajarea locuintei este important sa alegem cu atentie usile de interior si exterior . Peretii, podelele si mobilierul sunt elemente importante in alegerea design-ului dorit si necesita investitii substantiale. Cu toate acestea, usile nu trebuie lasate in urma, deoarece si ele contribuie la definitivarea decorului ales. Mai mult ele pot deveni piesa de baza a camerei.
 
 
Tendintele sunt intr-o continua schimbare, dar un lucru este cert, usile raman indispensabile intr-o locuinta. Daca iti doresti o schimbare, planuiesti o renovare sau sa construiesti o casa, informatiile de mai jos te vor ajuta sa afli ultimele noutati in materie de usi de interior


 
  • Usi de interior din lemn
Lemnul este unul dintre materialele preferate cand vine vorba de usi. In plus, in aceasta categorie regasim usile din materiale clasice precum cele din stejar, care dau o nota de eleganta locuintei, si care pot schimba intregul decor. Indiferent de designul casei, in stil nordic, rustic sau modern, usile din lemn, alese corect, pot crea o ambianta placuta, oferind senzatia de confort.
  • Usi de interior albe
Din categoria usilor lacuite, cele albe continua sa fie cele mai solicitate. Nu este de mirare deoarece acestea ies in evidenta fata de restul elementelor decorative.  De exemplu, un perete gri poate fi completat perfect de acest tip de usa. In plus, culoarea alb se potriveste atat cu nuante reci cat si calde. 
  • Usi lacuite in diverse culori
Daca va doriti un design mai indraznet puteti opta pentru usi colorate. Insa, va recomandam sa mentineti armonia culorilor pentru a nu incarca prea tare decorul camerei. De exemplu, pentru a va surprinde si impresiona musafirii, puteti opta pentru o usa de culoare galbena sau verde. Iar pentru a da contrast camerelor unde predomina culoarea alb, puteti opta pentru o  culoare inchisa.
  • Usi de interior glisante
In ziua de azi, usile glisante sunt o solutie care va permite sa economisiti spatiu. Pentru  incaperi mici precum baie sau debara, acest tip de usi sunt solutia ideala. Unu alt avantaj al  acestora este ca ofera un plus de eleganta incaperii.
  • Usi de interior din sticla
Usile de interior din sticla ofera un aspect mult mai placut incaperilor si permit filtrarea luminii naturale. Acestea creeaza impresia de spatiu deschis si aerisit. Daca va doriti intimitate puteti opta pentru sticla opaca sau colorata, iar daca doriti ca incaperea sa para mai spatioasa va recomandam sa alegeti o usa din sticla simpla.