Usile culisante pot sa fie cea mai buna alegere pentru locuinta ta, pe langa design-ul modern si minimalist pe care il vor oferi casei tale, aceastea sunt si foarte practice si vin la pachet cu o serie de beneficii.

Salveaza spatiu
Unul dintre cele mai evidente beneficii ale usilor culisante este faptul ca salveaza spatiu din locuinta. Ele se integreaza perfect in perete, nefiind nevoie de ocuparea unui spatiu suplimentar pentru deschiderea lor. De asemenea, prezinta si un loc de acces mult mai mare, fiind foarte usor sa muti obiecte voluminoase in cazul unei renovari. Sunt ideale pentru incaperi mici, in care doriti
 
Cresc luminozitatea locuintei
Daca iti doresti o locuinta luminoasa si sa folosesti cat mai putina lumina artificiala, atunci usile culisante sunt cea mai buna alegere. Acestea creeaza o atmosfera calda in incapere si dau iluzia de un spatiu mult mai mare, iar datorita luminii care patrunde in locuinta, caldura se va pastra pentru o perioada mai lunga de timp.
 
Cresc vizibilitatea
Datorita dimensiunii geamurilor, poti sa ai o vizibilitate mult mai mare daca alegi o usa culisanta pentru peretii exeriori. Fie ca vrei sa admiri apusul sau vrei sa iti supraveghezi copiii care se joaca in curte, cu o usa culisanta totul e mai usor.
 
O locuinta mai aerisita
Dimensiunea de deschidere a usilor culisante fac ca aerul sa patrunda mult mai rapid in locuinta ta. Daca iti doresti sa aerisesti si sa te bucuri de aer proaspat, tot ce trebuie sa faci  sa deschizi usa pentru cateva minute.
 
Maresc spatiul locuintei tale
Desi usile culisante pentru interior nu sunt la fel de cunoscute precum cele pentru exerior, acestea ofera aceleasi beneficii. Cel mai important beneficiu este faptul ca mareste spatiul incaperii daca alegi sa o lasi deschisa.

Fie ca iti doresti usi culisante pentru spatiul de birouri sau pentru locuinta ta, in showroom-ul nostru gasesti o varietate de design-uri care cu siguranta o sa se potriveasca cu dorintele tale. Te asteptam la Ayanter pe Str. Calea Turzii nr. 157 159 din Cluj-Napoca!