Amenajarea locuintei poate fi destul de dificila, mai ales in momentele in care iti doresti sa iti pui amprenta asupra decorului, astfel incat acesta sa fie unic si deosebit. Pe langa parchet, piese de mobilier sau obiecte decorative, usile de interior au o importanta deosebita deoarece acestea pot schimba cu totul infatisarea unei incaperi, motiv pentru care acestea trebuie alese cu mare atentie.

Alegerea corecta a usilor de interior trebuie se se faca luand in calcul nu doar materialul din care acestea sunt confectionate, ci si in functie de culori, pentru a crea un decor unitar si placut, care sa te reprezinte in totalitate. Pe piata exista numeroase modele de usi de interior albe, astfel ca ai la dispozitie mai multe optiuni pentru a alege ceea se potriveste cel mai bine cu gusturile tale.


De ce sa optezi pentru usi albe de interior?

Versatile – potrivite pentru orice tip de decor
Desi culorea alba a usilor de interior poate fi destul de sensibila, acestea se potrivesc de minune indiferent de stilul de amenajare al locuinte, fiind potrivite atat pentru un decor minimalist, cat si pentru locuintele in care predomina un stil clasic si sobru. Culoarea alba a usilor nu trebuie sa creeze probleme in ceea ce priveste amenajarea interioara a locuintei deoarece acestea pot fi integrate cu usurinta in decor fie ca peretii sunt vopsiti albi sau in culori puternice. De asemenea, indiferent de piesele de mobilier, de stilul sau de cromatica acestora, usile albe vor putea fi asortate foarte usor.
           
Simple – ideale pentru o locuinta moderna si minimalista
Simplitatea este frumoasa de fiecare data, iar aceasta este caracteristica principala a usilor albe de interior, acestea fiind totodata si extrem de elegante. Datorita simplitatii lor, usile albe de interior adauga o nota sofisticata oricarei locuinte, fie ca este vorba de un spatiu mai clasic, fie ca este vorba de un decor modern si contemporan. In plus, usile albe nu incarca spatiul si nu il impovareaza, conferind in felul acesta ideea de spatiu amplus si deschis.
 
Creeaza impresia de mai mult spatiu in locuinta

In general, in spatiile mici se recomanda evitarea culorilor foarte inchise sau o diversitate mare de culori si texturi deoarece acestea au rolul de a incarca si mai mult incaperea, conferindu-i un aspect neplacut. In astfel de situatii, albul este cea mai buna solutie pentru ca are rolul de a crea senzatia unui spatiu deschis si are capacitatea de a reflecta lumina, incaperea devenind automat mai spatioasa. Astfel, pentru locuintele de dimensiuni reduse, usile albe de interior reprezinta alegerea ideala, iar combinatia cu mobilier in culori deschise va crea un efect cat mai luminos.