Sunt intotdeauna un obiect de mare atractie in spatiul de locuit si au rolul de a infrumuseta orice incapere in care sunt montate – usile din sticla securizata se regasesc in ultimul timp tot mai des in spatiile moderne, fie ca este vorba de propria locuinta, fie ca vorbim de spatii comerciale.

Sticla securizata este tot mai utilizata pentru usile de interior din sticla doarece, pe langa aspectul umitor pe care il are, aceasta este si extrem de rezistenta. Glisante, duble sau normale, usile din sticla lumineaza orice incapere si ii dau acestuia un aspect unic, oferind in acelasi timp si un grad ridicat de protectie.

Gama noastra de usi din sticla securizata Cluj contine usi batante, cabine de dus, usi culisante, compartimentari spatii de birouri si usi de sticla vopsita, toate produsele fiind rezistente si durabile, Asadar, indiferent ca le alegeti pentru anumite spatii comerciale sau le doriti pentru a intregi decorului locuintei, puteti achizitiona usile mult visate, iar spatiul va deveni unul primitor si modern!
 
Sticla securizata – proprietati si caracteristici
  • Siguranta ridicata
Prin definitie sticla este un obiect fragil care necesita o atentie sporita, insa nu este si cazul sticlei securizate. In cazul in care se sparge, sticla se descompune in bucati mici (nu in bucati mari si ascutite), anuland in felul acesta riscul accidentelor
 
  • Rezistenta deosebita
Sticla securizata rezista la socuri de 5 ori mai mari decat sticla obisnuita si poate fi solicitata peste limitele normale de rezistenta. In plus, aceasta are o rezistenta deosebita si la presiuni mecanice, uzura, coroziune si agenti atmosferici este ridicata.
 
  • Aspect modern si multiple varietati de design
Sticla securizata permite o libertate semnificativa la nivel de design, proiectare si executie, astfel elementele de sticla securizata pot functiona de minune in diferite aplicatii (usi simple de interior, usi si pereti despartitori, mobilier de  birou, cabine de dus, balustrade etc.)
 
  • Intimitate sporita
Daca va doriti neaparat usi din sticla pentru locuinta, insa in acelasi timp doriti si intimidate, puteti opta pentru sticla decorative sau mata. Aveti la dispozitie o gama larga de modele, texturi si culori pentru a personalize spatiul exact asa cum doriti si, in plus, sunteti protejati de privirile indiscrete.