Alegerea sistemului de tamplarie pentru locuinta sau pentru cladiri de birouri este esentiala deoarece poate schimba cu totul infatisarea unei constructii si poate fi destul de dificila deoarece trebuie sa tinem cont de mai multi factori importanti. Pe langa aspect si pret, trebuie sa cunoastem foarte bine caracteristicile tamplariei pentru a alege ceea ce se potriveste cel mai bine cu nevoile noastre.In timp ce pentru o casa de locuit se opteaza mai mult pentru tamplarie PVC sau lemn, in cazul sistemelor arhitecturale complexe, a cladirilor sau birouri sau a celor care au zone mari de geam se recomanda profilele de aluminiu. Tamplaria de aluminiu reprezinta cea mai buna solutie pentru constructiile moderne si atipice si pentru constructiile care au in componenta doar otel, beton sau sticla. In cazul in care aveti nevoie de ferestre aluminiu Cluj de calitate superioara, puteti opta pentru acestea de la compania noastra, Ayanter Windows & Doors!
 
Avantajele ferestrelor si sistemelor din aluminiu sunt urmatoarele:
  • Aluminiul reprezinta o solutie premium, oferind o rezistenta ridicata, motiv pentru care acest material rezista foarte bine la lovituri si factori mediu(nu produce scantei sau gaxe toxice in caz de incendiu), lucru care il face sa fie extrem de durabil in timp.
  • Ferestrele si sistemele din aluminiu asigura o protectie fonica de invidiat, nivelul de zgomot putand fi redus cu pana la 48% fata de geamurile normale.
  • Aluminiul este un material usor de intretinut, care nu ne necesita ingrijire speciala precum in cazul ferestrelor din lemn sau PVC, iar acest lucru se observa odata cu trecerea timpului deoarece nu isi modifica culoarea si nu rugineste in timp.
  • Sistemele din aluminiu ofera protectie ridicata impotriva tentativelor de efractie, lucru extrem de important pentru cladirile in incinta carora sunt instalate deoarece ofera siguranta sporita.