In orice companie spatiul de birou este important atat pentru productivitate cat si pentru imaginea firmei. Usa de la birou reprezinta mai mult decat o usa de intrare. Aceasta este deschisa catre clientii, partenerii si colatoratorii, o invitatie la negociere si vanzare. De asemenea, usa de birou asigura linistea de care ai nevoie pentru a te putea  concentra la taskurile zilnice.

Ce aspecte trebuie sa iei in cosidereare in momentul achizitionarii unei usi de birou?

1. Functionalitatea si designul intr-o singura usa

Atunci cand cumperi o usa de birou trebuie sa ti cont de mai multe aspecte, pornind de la calitatea finisajelor, izolarea fonica/termica, nivelul de siguranta si aspectul estetic. De asemenea modul in care se tansmite lumina prin usa este important, daca vorbim despre o usa din sticla securizata sau cu geam.

Usa de birou trebuie sa aiba rezistenta mare la utilizare frecventa si murdarie, sa dispuna de protectie fonica si sa aiba un sistem de antiefractie bun.

2. Informatii tehnice ale unei usi de birou perfecte

Modul de prindere al balamalelor pe tocul si foia usi de exterior este importanta pentru fiabilitatea usii. Tocul si balamalele este indicat sa fie galvanizate si vopsite in camp electrostatic, astfel se evita aparitia ruginii. De asemenea etansarea perfecta a usii de birou impedica patrunderea curentilor de aer, de aceea recomandam ca usa sa fie dotata cu prag etans.

Cand vorbim despre broasca usii, recomandam ca aceasta sa fie protejata de placi sau carcasa de otel, fara acces catre butuc. De asemenea tipul de toc al usii este important, daca alegi o usa cu toc segementat riscul deschiderii prin efractie este mai mare, decat daca alegi o usa cu toc metalic nesegmentat.  

Atunci cand lucrezi intr-un birou este inconfortabil sa auzi zgomote sau discutii din exterior, de acea trebuie sa fi atent in momentul achizitionari unei usi de birou ca aceasta sa fie foarte bine izolata fonic. Iti recomandam sa verifici certificatul producatorului pentru a afla care este nivelul fonic al usii pe care doresti sa o achizitionezi.
 
In showroomul nostru de pe Str. Calea Turzii nr. 157 159, Cluj-Napoca, te ajutam cu sugestii legate de cumpararea usi  de interior potrivite pentru biroul tau, calitatea produselor noastre ne perimte extensia garantiei la 5 ani.