Atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei, ne dorim ca rezultatul final sa fie unul placut ochilor si ca fiecare obiect decorativ sau piesa de mobilier sa se potriveasca perfect. Iar, usile de interior reprezinta un element important in amenajarea casei, atat din punct de vedere al confortului cat si a designului.

Top trei motive pentru a alege usi de interior albe:

  1. Maresc vizual spatiul

Culoarea alb a fost folosita de-a lungul timpului pentru a face spatiile mici sa para mai mare, creand o vizune inselatoare, in privinta dimensiuni unei camere. Astfel,  apartamentele mici pot deveni mai spatioase, daca optam pentru o amenajare interioara cu elemente albe, precum usi de interior.
  1. Reflecta lumina, facand camerele mai luminoase

Daca camera este una intunecata si nu primeste suficienta lumina naturala, putem opta pentru usi de interior albe. Acestea nu vor absorbi lumina, ci o vor reflecta, marind nivelul de luminozitate din casa. De asemenea, putem amplifica lumina optand pentru usi de interior albe cu sticla. In  acest fel, asiguram patrunderea luminii si din alte camere, obtinand o atmosfera calda. Iar, daca avem un spatiu mare, putem alege usi de interior albe duble sau triple, in functie de dimensiunea golului, acestea vor crea o atmosfera eleganta.
  1. Eleganta si simplitate

Daca ne dorim o locuinta care sa se remarce prin simplitate si eleganta, atunci usile albe sunt cea mai buna alegere. Desi sunt un model clasic, acestea se afla in topul preferintelor, datorita aspectului si beneficiilor oferite. Acestea se pot integra usor in orice amenajare, de la vintage pana la modern sau nonconformist. In plus, acestea se intretin usor si isi pastreaza aspectul o perioada indelungata de timp.
 
Indiferent ca ne dorim o amenajare moderna, minimalista, vintage sau clasica, usile albe sunt o varianta cu care nu putem gresi atunci cand stabilm designul locuintei.