Anul 2021 vine cu noi curente de influenta in ceea ce priveste trendurilor in materie de usi de interior si exterior. Astfel, publicul la inceput de an, isi doreste sa vada produse de ultima generatie si designuri unice.
  1. Materiale propuse pentru fabricarea usilor in 2021

MDF - este un material cu o rezistenta sporita, mai indelungata. Astfel usile din mdf asigura o buna izolatie termica si fonica. De asemenea usile din acest material nu isi schimba proprietatile cand intra in contact cu umidiatea.

Lemn solid – este un material consacrat si foarte des folosit in fabricarea usilor.  Astfel, usile din acest material pot fi folosite atat pentru interior cat si pentru exterior. Acestea sunt ecologice si durabile, daca sunt ingrijite in mod corespunzator.
  1. Usi de intrare/exterior metalice deoarece 2021 inseamna siguranta

O data cu trecerea timpului oamenii devin tot mai atenti la lucrurile pe care le detin, de aceea in 2021 vorbim despre usi metalice pentru exterior. De asemenea usile de intrare metalice se gasesc intr-o varietate foarte mare, ideale chiar si pentru cele mai exigente pretentii. 
  1. Tendintele culorilor pentru usile interioare in 2021

Nuante pastelate – astfel de culori pentru usi creaza un spatiu luminos si calm. Aceste nuante sunt potrivite atat pentru un interior modern cat si pentru unul provence sau neoclasic.

Nuante saturate – acestea sunt solutia perfecta pentru spatiile moderne. Astfel de modele adauga luminozitate si dau viata designului oricarei camere. De asementea este important sa se respecte faptul ca nuanta usii trebuie sa se potriveasca cu spectrul de culoare al peretilor.

Tonuri intunecate – nuantele intunecate profunde si nobile ale usilor de interior, creaza o atmosfera moderna si eleganta, mai ales daca pereti sunt luminosi.