Investitie de lunga durata, ferestrele trebuie alese cu mare atentie pentru ca este important ca acestea sa fie durabile, de calitate superioara si sa reziste o perioada cat mai indelungata de timp. Un geam PVC se distinge prin performantele sale tehnice exceptionale, dar si printr-o estetica placuta.

Daca decideti sa achizitionati ferestre din PVC pentru locuinta este necesar sa cunoasteti cat mai multe detalii despre acestea, pentru a putea fi siguri ca ati facut alegerea corecta atat din punct de vedere al materialului ales, cat si din punct de vedere financiar.

Compania noastra va ofera o gama diversificata de sisteme si ferestre din PVC, pentru a alege ceea ce se potriveste cel mai bine cu nevoile voastre.
 
Iti prezentam cateva motive pentru care ar trebui alegi ferestre PVC in locuinta ta:
  • Izolare termica
PVC-ul, materialul din care sunt fabricate ferestrele termopan, prezinta proprietati superioare de izolare, motiv care il face un bun izolator termic. In plus, PVC-ul evita formarea condensului, lucru care face ca aceste ferestre sa fie o achizite excelenta datorita izolarii termice superioare.
  • Izolare fonica
Datorita gradului ridicat de atenuare a zgomotelor, ferestrele PVC ofera o izolare fonica superioara, astfel incat sa ofere tot confortul de care ai nevoie. Acestea sunt potrivite pentru locuintele situate in zonele urbane agloemerate deoarece vor izola cu succes zgomotul provenit din exterior.
  • Rezistenta si durabilitate
Ferestrele termopan au o durabilitate crescuta datorita rezistentei la factorii externi, la oscilatiile de temperaturi sau la intemperii. Aceste ferestre au o durata de viata estimata la 50 de ani.
  • Usor de intretinut
Curatarea si intretinerea ferestrelor din PVC nu necesita un efort substantial, asadar acestea sunt usor de intretinut. Revopsirea ferestrelor din PVC nu este necesara, iar acestea se pot curate usor cu apa si sapun.