Ferestrele reprezinta o investitie de lunga durata si tocmai din acest motiv este bine sa achizitionati produse de calitate, de care sa fiti multumiti o lunga perioada de timp. Un geam termopan din PVC de calitate se distinge prin performate tehnice exceptionale, dar si printr-o estetica deosebita.
 

Avantajele ferestrelor din PVC

  1. Usor de intretinut
Ferestrele din PVC nu ruginesc si nu trebuie sa fie vopsite. In afara de lubrefierea balamalelor o data la cateva luni, acest tip de fereastra nu are nevoie de alte intretineri. Totusi, pentru a-si mentine aspectul placut chiar si dupa ani de zile, este bine ca, o data la cateva saptamani, ferestrele din PVC sa fie spalate cu o solutie pe baza de sapun lichid.
  1. Izolare termica si fonica
Conductivitatea termica redusa a PVC-ului ofera o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafata. De asemenea, acest tip de ferestre ofera o protectia fonica buna. Cu un indice ridicat de atenuare a sunetului, ferestrele PVC, ofera o protectie eficienta la zgomot, astfel sunt ideale pentru locuintele pozitionate in zone aglomerate.
  1. Multitudine de forme si culori
Exista profile colorate, care se adapteaza fiecarui tip de casa si accentueaza aspectul fatadei. In plus, ferestrele din PVC se prelucreaza destul de usor astfel ca, odata facuta comanda, in cateva zile acestea vor fi montate.
  1. Securitate
Ferestrele nu doar lasa lumina sa intre, ele sunt si un sistem antiefracte bun. Sistemele si ferestrele din PVC includ o serie de caracteristici pentru a contribui la cresterea securitatii casei. Acestea includ consolidare de metal, ceea ce face extrem de dificil sa fie taiat prin ele sau sa fie indoite.
 
Atunci cand alegeti ferestre din PVC pentru casa, faceti o investite pe termen lung. Cu toate acestea, chiar si ferestrele proiectate sa reziste au nevoie de ajutor pentru a fi cat mai durabile in timp. Mai jos va prezentam cateva aspecte pe care sa nu le faceti daca doriti sa va bucurati o perioada cat mai indelungata de ferestrele din PVC:
  • Nu vopsiti profilul din PVC al ferestrelor;
  • Nu folositi agenti de curatare abrazivi;
  • Nu folositi solutii care contin solventi pe baza de diluanti sau acetona;
  • Nu folositi obiecte dure pentru curatare;
  • Nu stergeti suprafetele din PVC cu o carpa uscata;
  • Nu lasati folia de protectie mult timp dupa montarea ferestrelor din PVC;