Informatii utile

Informatii utile

Ghid de cumparare cabina de dus

Cabina de dus a devenit in ultimii ani foarte populara in randul consumatorilor datorita multitudinii de modele disponibile si a numeroaselor avantaje pe care le are. 

Alegerea culorii pentru usile de interior

Alegerea dimensiunilor, culorii si a modelului pentru usile de interior este extrem de importanta in definirea stilului de amenajare a unei case deoarece acestea reprezinta mai mult decat un element util pentru locuinta.

Sfaturi utile pentru curatarea geamurilor

Deseori, curatarea geamurilor devine o adevarata problema pentru gospodine deoarece intampina anumite probleme mai ales din cauza urmelor ramase pe geamuri in urma curatarii lor.

Condensul – informatii utile si sfaturi

Condensul de pe suprafata ferestrelor si problemele pe care le produce acesta perdelelor, suprafetelor vopsite si peretilor sunt o parte dintre cele mai des intalnite probleme care apar.

Avantaje si dezavantaje cabine de dus din sticla

Amenajarea casei este o activitate care trebuie sa fie centrata pe functionalitate si design. In ceea ce priveste baile, cabinele de dus pot da un plus de eleganta baii si de aceea este foarte important sa fii atent atunci cand alegi tipul de cabina de dus. 

Cum ne dam seama ca ferestrele noastre PVC sunt defecte

Ferestrele din PVC au devenit o necesitate in ultimii ani si sunt o investitie disponibila pentru publicul de toate bugetele.

Sfaturi pentru intretinerea usilor si ferestrelor din PVC

Usile si ferestrele din PVC sunt mult mai usor de curatat si de pastrat fata de cele din aluminiu sau lemn, iar intreg procesul este unul mai putin costisitor. Acest lucru se datoreaza faptului ca suprafata e intotdeauna neteda si tratata antistatic.

Avantajele usilor si ferestrelor din lemn stratificat

Lemnul este un material foarte utilizat in realizarea ferestrelor si usilor, insa pentru ca acestea sa fie perfecte si durabile, trebuie sa se cunoasca in detaliu toate aspectele legate de stabilitate, metodologie de productie, finisare, etc. 

Importanta luminii naturale in locuinta ta

Lumina naturala este esentiala in locuintele noastre deoarece atmostfera camerelor se poate transforma radical doar prin alegerea unor deschideri potrivite pentru lumina. Ferestrele, pe langa partea estetica, au un rol foarte important pentru crearea unui mediu potrivit pentru locuit.

Avantajele si dezavantajele usilor culisante

Usile culisante se preteaza oricarui tip de amenajare, diferenta o fac materialele din care sunt realizate: lemn, sticla, aluminiu sau PVC si design-ul care poate varia de la unul minimalist, la unul modern, rustic sau clasic. 

Sfaturi utile pentru intretinerea usilor

In urma achizitionarii si montarii unor usi in locuinta noastra, trebuie sa constientizam faptul ca acestea trebuie ingrijite si intretinute in permanenta cu mare atentie. Unii specialisti considera ca montajul unei usi este cea mai importanta etapa, deoarece in acel moment fiecare element component al acesteia este montat. 

Usile de interior batante: alegere indrazneata pentru locuinte indraznete

Usile de interior batante sunt ideale atat pentru spatiile restranse, cat si pentru spatiile care presupun un trafic considerabil.  O usa de interior batanta presupune ca aceasta este formata din doua usi (in cele mai multe cazuri), usi care pot fi deschise in ambele sensuri. Pareri clienti

"O gama variata de produse cu un design unic, competenta, dar mai ales lucrari executate într-un mod profesional. Acestea sunt lucrurile pe care firma noastra le-a cautat atunci când a ales colabora..."
COSTIN DOBRE1 2 

Newsletter